Profil

despre noi

Biroul de arhitectură Extrude Studio a fost înfiinţat în martie 2008, desfăşurandu-şi iniţial activitatea în oraşul Sibiu. În aprilie 2009 biroul şi-a mutat sediul şi activitatea în Constanţa.

Extrude Studio este un birou de arhitectură care oferă clienţilor şi colaboratorilor săi servicii profesionale complete în domeniul arhitecturii şi în domeniile conexe acesteia, la cele mai înalte standarde. O echipă de arhitecţi tineri, dar şi proiectanţi de specialitate cu experienţă se întâlnesc în biroul nostru pentru a veni în întâmpinarea necesităţilor dumneavoastră de proiectare, restaurare, urbanism, design interior sau consultanţă în domeniu, oferindu-vă soluţia care vi se potriveşte cel mai bine pe măsura exigenţelor dumneavoastră.

Biroul oferă servicii complete, de la soluţii pentru proiecte de mică dimensiune cum ar fi locuinţe unifamiliale, până la proiecte de mare anvergură precum clădiri de birouri, hoteluri, hale industriale, planuri urbanistice (PUZ, PUD) sau clădiri în administraţia publică.

misiune

Pe fondul îngrijorător al promovării crescânde a unei arhitecturi determinate mai degrabă de raţiuni economice, decât de raţiuni creator-contextual specifice, dorim ca prin proiectele noastre să reconferim valorile proprii fenomenului arhitectural în adevăratul lor înţeles.

Biroul promovează astfel o arhitectură a bunului gust şi eleganţei, o arhitectură discretă dar expresivă, o arhitectură modernă şi temerară, dar cu respect pentru arhitectura existentă, cu alte cuvinte o arhitectură necesară şi aşteptată pentru al doilea oraş ca dimensiune al ţării.

Indiferent care sunt necesităţile dumneavoastră de proiectare, dacă doriţi soluţii inovatoare sau tradiţionale, dar întotdeauna cu toată atenţia şi profesionalismul necesar gândite şi elaborate exclusiv pentru dumneavoastră, cu siguranţă biroul nostru este partenerul pe care îl căutaţi.

echipa

Iulia Cutova

Iulia

Arhitect

Iulia a absolvit Facultatea de Arhitectură în cadrul Universităţii de Arhitectură şi Urbanism “Ion Mincu” din Bucureşti, specializarea arhitectură, promoţia 2006. Având o experienţă de mai bine de cinci ani de lucru în domeniul proiectării de arhitectură de la absolvirea facultăţii, Iulia a învăţat să facă diferenţa între „arhitectura de consum”, atât de uşor şi iresponsabil promovată în contextul economic-social actual, şi arhitectura adevarată cu toate implicaţiile fenomenului arhitectural în adevăratul lui înţeles. Încă din timpul anilor de studiu, Iulia şi-a consolidat cunoştiintele teoretice dobîndite în facultate, lucrând concret in proiectare în cadrul birourilor de proiectare bucureştene. Ulterior, după absolvire, Iulia şi-a efectuat stagiatura de doi ani în cadrul unui birou de arhitectură olandez având punct de lucru în Sibiu. Odata cu obţinerea dreptului de semnătură în anul 2008, Iulia şi-a lansat propriul birou de arhitectură, în cadrul căruia a realizat deja cu succes proiecte în cele mai diferite domenii.

Dispunând de suficientă experienţă practică, Iulia s-a dovedit a fi un arhitect talentat şi responsabil, cu mult respect pentru arhitectura tradiţională existentă, dar continuu preocupată de găsirea de soluţii noi şi inovatoare de proiectare, atât din punct de vedere al soluţiilor şi conceptelor abordate, cât şi al tehnicilor de punere în construcţie ale acestora. Nu în ultimul rând, Iulia s-a dovedit de-a lungul timpului un foarte bun mediator şi coordonator al triunghiului funcţional Proiectant-Beneficiar-Constructor, atât de necesar evoluţiei şi desfăşurării unui proiect de succes. Un arhitect de talent, dinamic şi matur, gata să dea totul pentru a găsi soluţia cea mai bună la provocările complexe ale proiectării de arhitectură.

Dragos Curtean

Dragoş

Project Manager

Dragoş a absolvit Facultatea de Inginerie în Limbi Străine, secţia germană, în cadrul Universităţii Politehnica Bucureşti, specializarea inginerie-economică, promoţia 2005. În perioada 2007-2009 Dragoş a urmat studiile Facultăţii de Arhitectură a Universităţii de Arhitectură şi Urbanism „Ion Mincu” Bucureşti, secţia Restaurare şi Conservare de Arhitectură, filiala din Sibiu, studii întrerupte datorită schimbării punctului de lucru al biroului de arhitectură Extrude Studio de la Sibiu la Constanţa. Dragoş dispune de o vastă experienţă în domeniul managementului de proiect, producţiei, vânzărilor şi personalului. Deşi nu în aceeaşi masură, datorită studiilor parţiale de arhitectură efectuate la Sibiu, şi al lucrului susţinut în cadrul biroului de arhitectură incepând cu anul 2008, în calitate de manager de proiect şi desenator tehnic, Dragoş dispune şi de o bună experienţă în domeniul proiectării şi activităţilor conexe domeniului arhitecturii.

Dispunând de vaste cunoştinţe în domeniul economic, dar totodată bun cunoscător al domeniului arhitecturii, Dragoş reprezintă interfaţa şi totodată elementul de legătură coordonator între birou şi colaboratorii noştri din cele mai vaste domenii. Un caracter puternic, motivat, dedicat în totalitate atingerii celui mai înalt nivel de calitate al serviciilor oferite de biroul nostru.

studio

imagini interior

Extrude Studio Extrude Studio Extrude Studio Extrude Studio Extrude Studio